Oportunitati de implicare personala

FIRST® LEGO® League este un proiect ce se bazeaza pe dedicarea si implicarea voluntarilor pentru ca, doar impreuna putem reusi sa oferim aceasta experienta cat mai multor copii. Participarea in cadrul FIRST® LEGO® League va schimba viata atat pentru voluntari, dar mai ales pentru copii!

Iata cateva exemple prin care puteti ajuta, in calitate de voluntar FIRST® LEGO® League:

  • deveniti antrenor, creand o echipa de concurs. Estimare timp alocat pe saptamana: min. 2h in timpul perioadei de pregatire. 
  • deveniti mentor, oferind sfaturi tehnice, solutii practice unei echipe de concurs
  • deveniti arbitru,  asigurandu-va ca in ziua concursului, echipele vor respect regulile probei de robotica. Estimare timp alocat pe an: 3-4 zile (pregatire anterioara zilei concursului + ziua concursului)
  • deveniti jurat, in cadrul unui juriu (min. 2 persoane) pentru proiectul de cercetare, lucru in echipa sau proiectarea robotului. Estimare timp alocat pe an: 3-4 zile (pregatire anterioara zilei concursului + ziua concursului)
  • deveniti voluntar organizare eveniment. Estimare timp alocat pe an: 1-2 zile per eveniment

Indiferent de rolul pe care doriti sa il aveti in cadrul programului FIRST® LEGO® League va puteti inregistra ca voluntar folosind platforma HartaVoluntarului.ro

Puteti lua legatura cu noi si folosind formularul de contact